Schoenmaker Den Haag
Schoenmakerij Hakky Sinds 1870 “De Haagse Schoenmaker”

Crockette & Jones schoenen laten repareren Utrecht

Heeft u schoenen van Crockette & Jones en bent u hier erg aan gehecht? Dan is het natuurlijk erg vervelend als uw schoen beschadigd is geraakt of als er slijtage optreedt. Gelukkig kunt u dan terecht bij Schoenmakerij Hakky in Den Haag. Wij zijn een ervaren schoenmaker en wij repareren graag uw schoenen van Crockette & Jones. Uiteraard doen wij dit zo vakkundig mogelijk, zodat er van de reparatie niets of vrijwel niets te meer te zien is. U kunt uw geliefde schoenen daarna hopelijk nog vele jaren met veel plezier dragen. Crockette & Jones schoenen laten repareren Utrecht.

Mooie schoenen verdienen een tweede leven

Als u van mooie schoenen houdt dan wilt u deze als er een beschadiging aan is vast niet meteen afdanken. U heeft de schoenen van Crockette & Jones met zorg uitgezocht en dan wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben Misschien heeft u de schoenen voor een speciale gelegenheid gekocht of gedragen op memorabele dagen. Zo’n paar schoenen dankt u niet zomaar af. En dat hoeft ook niet. Want een versleten zool, een kapotte hak of rits die het niet meer doet kunnen wij bij Schoenmakerij Hakky in veel gevallen voor u vervangen.

Mooie damesschoenen van Crockette & Jones schoenen laten repareren

Heeft u een paar mooie damesschoenen van Crockette & Jones en is een schoen kapot? Aarzel dan niet te lang en neem contact op met Schoenmakerij Hakky in Den Haag. Wij bekijken graag voor u wat er precies mis is met de schoen en indien mogelijk gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de schade te herstellen. Dat doen we uiteraard zeer vakkundig en op ene zodanige manier dat u naderhand niet of nauwelijks kunt zien dat de schoen is hersteld. U kunt er vervolgens weer prima mee voor de dag komen, of dat nu op het werk is, thuis of voor een avondje uit.

Laat uw Crockette & Jones heren schoenen repareren

Bij Schoenmakerij Hakky kunt u natuurlijk terecht om uw herenschoenen van Crockette & Jones te laten repareren. Wij zetten graag een nieuwe hak of zool onder uw schoen of vervangen een ritssluiting van herenlaarzen. Na de reparatie kunt u uw schoenen weer met veel plezier dragen en er prima mee voor de dag komen, zowel privé als zakelijk.

Kinderschoenen van Crockette & Jones laten repareren

Kindervoeten groeien hard en voor u het weet is uw kind uit een paar schoenen gegroeid. Maar misschien is er een jongere broer of zus of een kind van familie of vrienden dat de schoenen nog kan dragen. Als er dan een kleine reparatie nodig is kunt u uw schoenen bij ons laten repareren. Wij geven u hiervoor altijd vooraf een prijsopgave zodat u zelf kunt beslissen of u de reparatie de moeite waard vindt of niet.

Laat uw schoenen van Crockette & Jones repareren door de vakman

Schoenmaker is een vak. Een vak dat vaak van vader op zoon wordt doorgegeven of van meester op leerling. Wilt u uw schoenen van Crockette & Jones laten repareren en wilt u zeker weten dat deze reparatie deskundig wordt uitgevoerd? Neem dan contact op met Schoenmakerij Hakky in Den Haag. U vindt ons aan de Wagenstraat 2A, waar u ook zo binnen kunt lopen tijdens onze openingstijden. Wilt u vooraf overleggen als u uw schoen van Crockette & Jones wilt laten repareren? Dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website, of bel ons op telefoonnummer 070 – 360 13 56. Wij zullen er altijd alles aan doen om uw schoenreparatie zo goed mogelijk uit te voeren. Bent u tevreden over ons werk, vertel het dan aan anderen. Heeft u toch nog een opmerking? Vertel het ons zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u alsnog 100% tevreden bent over uw schoenreparatie. Crockette & Jones schoenen laten repareren Utrecht.

Bel ons – 0703601356

SLEUTEL DUPLICEREN VAN ALLERHANDE SLEUTELS

ORTHOPEDISCHE AANPASSINGEN INLEGZOLEN, GELENGSTEUNEN, HIELVERHOGING ETC.

SCHOEN ACCESSOIRESSCHOENCREMÉ, VETERS, BORSTELS ETC

NAAMPLATENUW NAAM IS EEN PLAATJE WAARD

SLEUTELSSLEUTELS DUPLICEREN, HUIS- AUTO- EN SLEUTELS MET CODE

ORTHOPEDISCHE AANPASSINGENINLEGZOLEN, HIELVERHOGINGEN

SCHOEN ACCESSOIRES

SCHOENCREMÉ, VETERS, BORSTELS ETC